//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Trip to Vietnam, Hong Chi Minh City

Hai,
percutian tahun ni di Hong Chi Minh City
iaitu di Vietnam

percutian 4 hari 3 malam di vietnam sangat sangat awesome.
dapat kenal orang vietnam, cara hidupnya

purata rakyat di Hong Chi Minh City adalah 9 juta penduduk
tetapi seramai 2 juta menaiki motosikal.
seriusly masa sampai je mendarat tu dah tengok kat kawasan lapangan terbang punya parking penuh dengan motor, susah nak jumpa kereta kat Vietnam ni

okay meh start cerita di vietnam, banyak tmpat yg dilawat
antaranya dapat tengok tempat perang komunis dulu, kemudian lawat muzium perang, dapat naik sampan, minum air teh vietnam, naik dinner cruise, masuk terowong yg sesempit mak aih patutla org vietnam kurus cekeding, dapat masuk pos office yang lejen dan banyak lagi.

Paling tak boleh lupa bila pergi Ben Tahn tu,
pergh memang ditarik tarik tangan pelanggan dok suruh beli barang kat situ,
sistem tawar menawar kene pandai tiptop masa tu.

Haa, meh tengok beberapa gambar percutian












dengan ini, menutup tirai tajuk kali ini
sekian :)

instagram/twitter: Unawwa