//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







Sahabat

Sahabat,
Ukhuwafillah abadan abada.
InsyaAllah.

 Dari kiri belakang: Acap, Izzat,  Dari kanan hadapan: Aifa

Izzat Bajet 0_0

Kali ni percutian di Icity, even dah pergi banyak kali pun, masih lagi singgah disini.
Ceritanya nak bawa izzat yang tak pernah lagi sampai sini. Ahaks >,<



Okay, ini sahaja coretan untuk kali ini,
maaf kekurangan ayat akibat kekurangan waktu.

Salam sayang dari Wawa,
mengundur diri.