//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Kemalangan memberi pengajaran



Hai everybody :)

Ada baikkah hari hari anda? Harap tidak ada yg mengecewakan.

Lawa kan gambar atas tu? ehem pewitt sikit. ahaks >.<
Itu hari gua jadi MC (pengacara) wakil kelas.
sangat sangat sangat nervous dan xde skrip, so kasi goreng je kat depan tu.

Then pada hari yg sama, ntah kenapa macam mana bagaimana,,
kereta yang i bawa tu termasuk longkang malam tu jugak.

Memang cuak habis ah, rase time tu dah redha pasrah kalau ajal pun.
Takot sangat sangat kalau xdpt balik rumah malam tu,
nasib ada jejaka kelas yg tak balik lg dtg membantu.
Alhamdulillah, semuanya selamat.

Orait itu pengalaman sangat mendewasakan aku dan memberi pengajaran.
Bahawa Bahawa Bahawa HATI HATI ketika memandu.
Jangan nak laju je, kan da terima padah.

p/s: Baju i pakai ada ala ala macam tuan puteri tak? hikhik.