//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







iCity



Apa khabar dari KOREA.. korea ke?? HAHA kidding

Kali ni kisah pasal study week ni haa sebab nak final dah.
pejam celik sekejap je dah nak habis semester 2 ni.
Lepastu sambung dgn short sem ntah pape ngade nk buat pihak atasan ni haa, tak suka tahu!

Firstly, start je malam study week, terus pergi enjoy sakan dlu.
tempatnya di Icity Shah Alam, tak jauh dr tmpt belajar.
perginya pula dengan jiran masa duduk Melaka dlu.
Rindu sebab dah lama tak jumpa kan.
 
ni kat museum trick art, gempak gila lukisan semua 3D

 
hiyakkk, haa ni guna kuasa naruto sampai pecah dinding.

Ini lah peneman aku malam tu, Safwan namanya.
kalau nak knl dia, boleh pm gua mintak no. hihi >.<

Awakk, jangan pergi terbang tinggalkan saya, tidakk.. ceceh.

belanja gambar gedik sikit dgn pokok berlampu.

wan: fire! fire! api!!
wawa: jangan risau, tu penyelamat da sampai. yay!

 gambar kiri: hai Abang Bean, jom la pergi makan.
gambar kanan: Meh peluk sikit, sayang Abg Bean kita.

wawa: jaga jaga dengan titi ni, bahaya kalau jatuh.
wan: eii jangan la goyang goyang, jatuh kang!

Haha macam macam lagi kiteorang lawat.
memang seronok gila time tu, puas la.

Bagi yang rase jeles tgk gambar kiteorg ni, pi la lawat kat icity tu.
Banyak lagi tempat yang menarik,
contohnya:
- RED CARPET
-TRICKART MUSEUM
-HAUNTED HOUSE
-FUNFAIR
-POKOK BERLAMPU
-WETWORLD
-5D THILLER
-KERETA LANGGAR

dan memang banyak lagi sampai tak terkata,
bawak ramai ramai datang sana, macam macam ada.
okayy, cakap cakap terakhir dari saya,

doakan kejayaan saya, lebih lebih lagi, doakan kejayaan sem ini.
InsyaALLAH, aaminn.

"Ya Allah, Berilah kejayaan kepada Ummu Nawwar dalam semester ini, semoga dia menjadi pelajar yang cemerlang dan memperolehi keputusan 4flat"
 Aminn.

p/s: sekarang da pandai ada crush,

*location gambar*: (red carpet, pokok berlampu, trickart museum)

*kalau nak tengok lebih banyak gambar, boleh kat FB, UMMU NAWWAR*