//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







post Gedik

apa khabar orang kampung??

Hai VVVVVIIPP ku sekalian, ceceh bajet retis. Acah je.


#kaudahkenapa #AkuYangPakaiKoYangPanas
 versi Wak Doyok,
hey uolss ni haa nak habaq yang exam final sem dah nak sampai tarikhnyaa
doakan gua dapat dekan lagi untuk sem ni ye. InsyaAllah.


La Tahzan, InnAllaha Ma'ana
Senyum itu satu sedekah

p/s: Thanks to cameraman sebab gambar ni nampak cantik tiptop aku suka. 

kbai semua. Salam sayang.