//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Galaxy Shirt


Anneyohosayo, apa yang wawa nak cakap ni yang wawa nak sangat baju galaxy tu.
Awesome gilakk baju tu. Minat sangat sangat, nasib la kat Malaysia takde lagi.

Wawa pun ada cuba DIY utk buat corak galaxy tu.
here to be:

Haa lawa ataw idak ni??
Tapi bila dah basuh, warna semua luntur. 
Maybe ada silap step tu. Cedih ;(

okay berharap ada tolong belikan satu baju tu utk aku. Haha.

P/S: kepada ada yg dah beli Galaxy Shirt ni, please inform wawa bgthu mana beli. Nak jugak.

bye