//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Menaip Tanpa Tajuk

Anneyosayo

see saya pakai inai. hoho saje eksyen je ni.
 



Ehh birthday siapa pulak kali ni?? tetibe je ada wishes ni.

Haa kalau nak tahu, birthday Wawa hampir tiba.
Wohoooo excitednya nak jadi 18 tahun(8 JUN)

SWEET 18 gitu gitu.

Tapi tahun ni lain sikitttt, biasanya ada Kakdik dgn Fatin.
Malangnya mereka dah pergi belajar. So sadd.

Apapun ku akan pastikan tahun ni lebih bermakna dari tahun sebelum sebelumnyaa.

Kamsahamnida..