//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK









Hai saya awek baru first time kerja selama hidup ni.
Penatt woaaa. Baru first day pun dah nak menyerahh.
Nak menangisss taw. Sbb kene berdiri selama 8 jammmmm!
OMGEEE! dush dushh!

Kaki lenguh pinggang sakit. Macam nak meleTOP kaki ni. Sabar. Dugaan

Then dah masuk tiga hari aku kerja.
Alhamdulillah. makin selesaaaa.

((nampak gayo macam dapat bertahan sebulan je la kerja kottt))