//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







Apa ku buat sepanjang cuti March ini?

Hai Malaysia~
ngeee, March holiday yeah. Kawan sahabat dtg KL.
Aku menjadi ketua rombongan dengan membawa mereka melawat KL
okay saya sertakan beberapa gambar kami >.<

see my face when i wearing a TURBAN. haha funny

kami pergi Pasar Seni, Masjid Jamek.
segalanya jalan kaki. okay sangatlah letihhh.

dah alang alang ada di Masjid India, kami pun buat inai ditgn.
harganya murah dan tangan kami nampak cantik. hehe
((cuba teka mana aku punya))

Ini gambar pula masa aku ke Pahang Jerantut. Pergi kenduri kahwin.
Mase ke Jerantut tu memang lama gila dengan jalan bengkang bengkok mcm nak ke genting.
Fuhh pening mual semuanya ada sampaikan aku kene telan panadol.

Situ jugak lah perkampungan orang orang asli. Menarik. hehe.

okay laa, itu sahaja la percutian saya pada March ini.

p/s: saya dah dapat rumah lama kembali. Yeah tak sabar nak stay situ. Kbaii.