//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Restorant Bertemakan Modern Toilet

Restoran modern toilet mempunyai tema yang agak pelik dan luar biasa. Di restoran ini dilengkapi dengan 100 buah kerusi sebijik dengan Jamban Duduk. Well, memang mendatangkan selera ye dak.

Selain itu, terdapat hidangan ISTIMEWA Ais Krim yang di dalam mangkuk kecil berbentuk mangkuk jamban. Hidangan ais krim berbentuk “TAHI” yang boleh dipilih mengikut citarasa sendiri. Selain ais krim, turut dijual ialah sup, mee dan nasi.


 Ni lah aiskrim yang mereka jual tu.

Ramai je yang datang makan kan. Eiiiuuu, cukup tak berselera la bagi saya.