//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







Big Day tomorrow.


Hi, besok saya nak amik result SPM. Nervous ni.
Biarpun wajah nampak tersenyum tapi dalam hati ni Allah je yg tahu betapa takot dan cuak nak menghadap keputusan yang keluar esok. Risau teramat.

Tangan badan kaki dah hampir menggigil.
Jangan lah ada mimpi bukan bukan malam ni.
Jantung dah dup dap dup dap. ((belum lg hari esok tu)) 
Apa apa pun kene tunggu esok la.

Semuanya terserah pada Allah.

Saya cuma harap keputusan spm saya boleh membahagiakan kedua ibubapa saya.

"Ya Allah, makbulkan lah permintaan Nawa untuk berjaya mendapat keputusan cemerlang dalam SPM."