//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Accept it -.-


Hi oulls. 
Fake a smile, move on.

Ommo, result tidak memuaskan seperti yang diharap.
Tapi saya bersyukur alhamdulillah lepas dengar kata kata semangat dari parents.

Mulanya nak menangis, patah semangat nak pergi sekolah bila dapat tahu result macam tu.
((before ke sekolah, dah check result guna sms, tak sabar pny pasal))
Ibu saya pun bagi kata kata semangat dan berfikiran positif!

Kawan kawan yang lain semua bagus bagus.
Terutamanya yang dah dapat straight A tu memang taniah laa.

Sepupu saya pun ada seorang yang dapat straight A. Memang hebat.

Tapi yang lepas tu biarlah lepas. Hidup mesti diteruskan.
Sekarang ni menyesal pun tak gunakan. -.-

Harap sangat mempunyai masa depan yang cerah. Amin.