//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







Setelah bertahun.......

Click untuk tumbesaran

Ehem ada sesiapa kah mahu tahu siapa didlam gambar berkenaan?
orait itu dia si sepupu belah ayah kat Perak nun jauh disana
Sebenarnya kami ni dah lama bertahun takpernah berjumpa lagi
kali terakhir kiteorang jumpa pun masa aku darjah 1 ataw 2 kot.
(sbnarnya dah lupa bila kali teakhir. hikhik)

Then, time CNY tahun ni time aku dah 18tahun baru la kiteorang berkumpul balik
agak lama mengambil masa nak berkenalan semula. *poyo*
mula lah aku malumalu taik kucing mase tu kan. hahaha.
Dah berkenalan baru la okay nak tegurrr kannn
yang penting bahagia kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. hoho

Baiklahh, masa untuk beredar yo. selamat tinggal semua. gtg

p/s: gambar atas itu zaman mereka masih kecik lagi :P
(sori yar curi gambar korang)