//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







SEGMEN : Song In My Heart.


Segmen song in my heart by Sally.
Click banner kalau nak join~

Tajuk lagu ; Lagu 1 Malaysia
Penyanyi ; Koir pelajar 

Saya suka bahagian chorus nya sebab banyak kenangan
masa buat persembahan Melaka Maju 2010. 


Memang boleh menangis bila teringan kenangan manis ni. Terlalu manis dari madu dan gula.

Disini adalah klip video penyanyi asal. Mungkin anda semua pernah dengar tp kalau wawa dgr bnyk kali pun confrim air mata berjujuran sebab rindu sgt suasananya. syok habis.