//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Sebulan je lagi...


Pejam celik, pejam celik. Dah nak keluar pun result SPM 2012
Alahai hati berdebar debar, jantung berdegup kencang.
Penentu masa depan semakin dekat menghampiri.

Harini sudah masuki tarikh 20 Febuari 2013 dan ada cukup sebulan
untuk tarikh mengambil result iaitu 20 March 2013.
Rase takut cuak begitu hampir dan ketika ini lah giat mohon doa kepada Allah untuk berjaya.
InsyaAllah jikalau ada rezeki untuk berjaya tidak akan kemana.
 Semoga semuanya yang menduduki SPM 2012 akan berjaya.
Aminn..