//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Menyesal...


Arghhh, geramnya bila tunggu lesen tapi masih tidak siap siap pun lagi. Apakah mereka ni tidak lakukan kerja dengan sempurna? Ataw sudah bankrup? Kenapa buat pelanggan tertunggu begitu lama? Jawab la jawab wahai pemilik tempatku amik lesen oiii.

Mood nak amik lesen pun hilang bila kene tunggu lesen L nak siap ni. Dah sebulan lebih ditunggunya tapi tiada kan khabar langsung. Aku masih wujud lagi disini tapi dilayan bagaikan tiada. Apalah malangnya nasib aku nak amik lesen pun susah. Halangan bertubi tubi datang.

Tak semena mena soalan pun bertubi tubi diajukan kepadaku menanyakan tentang lesen ni. Hampir rimas dibuatnya dan sedih bila dikenangkan. Rasenya kalau pergi buat semula kat tempat lain pun dah siap dahh. Ni apa dah jadi???

Sedih dan terlalu sedih. Menyesal pun ada. Mungkin belum rezeki aku. Mengharapkan kesabaran yang tersisa ini dapat mendatangkan hasil yang lumayan. Cepat la cepat ye buat kerja tu.