//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Mencuba kek batik


Eiuu, haa mesti geli tgk tu. Haha
Sebenarnya tu Kek Batik aku try buat malam tadi.
Tergerak hatini nak makan kek batik tatkala tidak tahu dimana ada jual.
Justeru terus la ku cuba mencuba untuk bikin kek batik yang entah enak ataw tidak

Belum ku suapkan lagi kek ini ke ank tekak utk merasa.
Ku simpankan didalam refrigator(betul ke eja?) semalaman utk ku rasa esk pagi
Oh tidak sabar ku mahu santapnya. Kuharap sedap seperti yg disangka.

Jikalau tidak menjadi akan ku cuba sampai sedapppp sangat.