//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Hijab Rambut Palsu

Hey u see what i see kat gambar tuuu???
Haa tentulah nampak kan, kalau rabun pun masih boleh nampak.
Ni namanya fesyen ntah pape. hehehe :P Ni sebenarnya namanya Fesyen Hijab Rambut Palsu.

Halal ke Haram?? Semestinya HARAM ye untuk memakainya.
Tapi gaya tu nampak menarik bagi aku. Yolah siapa la punya idea yang cipta benda cenggini kan.
Tudung ni banyak digayakan di INDONESIA ya. Bukannya mahu salahkan jiran yang berada disana. Cuma mahu mengingatkan insan di Malaysia ini jgn tiru gaya ini.

Alhamdulillah kat sini masih aku tidak lihat gaya ini punnn. okay gtg. Tata