//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







Gambit dibenci


OMG! Kesiannya gambit (ceh tunjuk kesian konon)
Waaaa, happy betul kan bila gambit ni terkeluar dari Fear Factor.
Habis kecoh kat Twitter dia ni dah terkeluar.
Nasib baik la tak jadi trending lagi kan. hehe

Kepada peminat gambit tu, jgn marah ye kepada sesiapa yg tak suka dia ni haa
(termasukla family aku)
Ahaa, mungkin dia perlu tunjukkan bukti ataw bakat yg memerlukan utk menarik peminat dia kembali.
Teruskan usaha yar. Haha.
Kbyee.