//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







Berita Harini 17Febuary13

 Harini nak sharekan  berita yang menarik perhatian aku.


 Whoaa, dasyat betul manusia sekarang. Kesian kat bayi tu, memang kesian la kan.
Kalau aku ni, dah lama aku kenekan hukuman gantung sampai mati sebab buat bayi tu merana.
Manusia sekarang ramai tak berperikemanusiaan. Benci, Geram. Ishhhh (emosi tetibe)

Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang berita ini, boleh je click terus kat tajuk berita tu. Tapi kalau nk tahu lebih lebih lagi, search sendiri kat internet eh :)

Baiklah semua, Wawa nak pergi makan dulu. Byeee. 

p/s: Sayanglah setiap makluk Allah yang bernyawa di muka bumi ini.
*sayang menyayang, cinta dikenang... (versi Jamal Abdillah) hoho