//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







Beautiful eyes, kehkeh


Cuba lihat betul betul mataku sebelah dah bengkak. Tak tahu la macam mana boleh jadi cenggini.
Sakit taw, lagi lagi nak bukak mata luas luas. Adoyaii nasib..

Lihat cahaya dalam laptop ni haa pun dah pedih perit dibuatnya.
Bangun je tido tadi tengok tengok dah macam ni.
Harap besok sembuh la oii.

p/s: teringin nak pakai contact lens tapi tak berani.