//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







Jejaka Comot

Haa korang mesti tertanya siapa Jejaka ni kan? kan?
Dia ni haa si Keroz Nazri a.k.a Prof Comot

Dia ni aku tengok dalam Sains Comot nampak hensem pulak.
Haha dan tergerak la hati nak pergi seacrh kat google pulak.
Rupa rupanya dia ni haa penyanyi. OOOooo baru aku tahu taw. Suara pun not bad, yela nama pun penyanyi kan. Mungkin tak femes lagi kot. (mandai je aku ni kata tak femes)

Hurm dah takda apa pun lagi der nak cakap kat sini. Cuma nak kasi intro dia sikit je.
Ehh jap info baru aku tahu ni yg dia ni pernah belakon dengan Neolofa tuuuu.
Plus dia ni agak hebat bagi aku kerna dia ni berlakon dalam Sains Comot.
Mungkin dia agak bagus dalam sains kot. Proff pulak tu.
(tekaan semata je tu. hewhew)
OKAY BYEE SEMUA~