//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







Ingat Serius, Tapi...


Hello Kitty semua :) meow meow meow.
Tahu tak haritu Wawa pergi rawatan islam untuk tahu apa penyakit yg wawa alami ni.
Takut penyakit serius ke kan, kan, kan.
Jauh tu Wawa pergi sampai ke Melaka (rumah kawan umi Wawa)
Then punya la jauh pergi tapi rupanya penyakit tu tak pun serius mana.

Rupa rupanya wawa kene Gastrik je taw taw~ 
Ohh sedih jugak la sebab dapat gastrik.
Nanti tak dapat la wawa nak makan makanan faveret hari hari (sambal lettuw :p )
Kelakar kan bila pergi jejauh semata ni jeeeeee..

Macam tu baik pergi klinik ja. Tapi takpe pun. hewhew. okay byee semua :)

p/s: Rindu kat QY la >.<