//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK








 
Hye yo! Selamat Tahun Baru :))
Azam wawa tahun ni takde pun, so wawa cuma nak perbaiki kelemahan yang ada ni.
Wawa sekarang masih menganggur dek kerna malas mahu cari kerja.
Lagipun sekarang busy dengan latihan memandu. Penat taw.
Tak tahan apabila kene pergi ceramah yang berjam jam tu. Nak pengsan!
Tapi naseb baik la ada member yang satu kepala jugak. 
Thanks to Am yang dah teman aku yaa :)
Orait cakap pasal PLKN pula, wawa tak dapat dan baru skrg terasa ruginyer~
Nak tahu tak kenapa wawa kata rugi, sbbnya ;
- Tak payah nak duduk rumah gemokkan badan je
- Tak payah nak susah susah cari kerja
- Sekurangnya dapat elaun jugak. 

Haa, banyak lagi sebab tapi tak sempat nak cerita. GTG. Tata