//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK









Oh hai kepada pembaca *lambai tangan*
Hari ni Wawa HAPPY bangat seyh. kuikui, korang mesti nak tahu kenapa kan?
nak tahu ke taknak ni? kalau taknak tahu, buat buat nak amik tahu je la.
Ehemmmm kisahnya bermula cenggini taw. Bismillah dulu.

Orait, pagi tadi wawa pergi sekolah sbb nak tolong umi siapkan majalah sekolah.
Fuyooo, wawa pelajar pertama dapat tgk majalah sekolah taw (bangga sikit*cewah)
Sedang syok syok belek gambar ehemmmmmmmmmmm, tetibe terpaling kt someone ni.
Eh ehhhh, panjang umur dia. Dalam hati ni bagaikan bunga dah setaman.
(untung aku datang tolong umi harini) hohohoho XD

Tapi sayangnya dia ada meeting time tuh, tidak dapat utk menatap. Ecewahhh.
Sayangnya, dia tak perasan lagi yg aku ada disitu.
Bagaikan ada dinding yg menghalang.Aishemen.
Haa, habis meeting baru dia nak HaiHai kan. 
Tapi takpe apabila melihat senyuman itu aku sudah tergoda. xoxo XD
Then dah jumpa tu apa lagi, borak kosong je la. Tanya khabar bagai.(agak skema)

Baru ditinggalkan beberapa saat, sudahku rindu. Ecewahhh.
okay bye semua. Harap korang terhibur yar >.<

mood : Teringin nak balik kampung.