//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK








Hai Peeps!
Alhamdulillah selesai sudah akad nikah pakcik sedara wawa ni.
Punya la penat bila start je bulan Disember kene balik Melaka semiggu kemudian disambung lagi dengan dua tiga hari pergi Perak pulak, then Melaka semula.
Ini semua disebabkan kene selesai (tolong okay) uruskan wedding ni
Almaklumlah berangan nak jadi wedding planner. Baru tahu betapa penatnya.
Dah la kene makeup pengantin, aishemenn mana la wawa tahu buat semua ni (jadi bidan terjun)
saya dah ada mak usu~ lalalalala.


See, itulah pengantinnya. Yang wawa ni dipihak lelaki. hoyeahh. Pengantin perempuan tu lawaa.
Okay takmau banyak sangat mengomel, besok masih ada banyak kerja mahu diuruskan sempena sandingan mereka ni yar. Banyakkk sgt taw. Mari semua datang tolong ya.

 p/s: Harini saya dapat tidur dibilik pengantin memandangkan si pengantin lelaki ke rumah bininya.Yuhuu saya yang merasmikannya yo.(rahsia ni taw)