//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK








 

Hai annoyosayo, per habaq semua? yo whatttsup~
lawaaa tak wawa? (tgk gmbr atas) *,* hokhok.
wawa baru selesai uruskan wedding haritu yg wawa cite tuhhh.
scroll down for another picture yo! enjoy~

Ni la mempelainya, lawaaa kan? sedondon, sococok gitu~ awesome!
 
Ni pulakk cik minah yg perasann aja~ lol
 
Yang ini adalah gaji sehari tolong cedok nasi, angkat pinggan,
blablablabla.... macam macam lagi taw!

haa tu dia minah cedok  nasi yg sempat posing maut padahal kat belakang tuh orang ramai dah beratur panjang taw. hoho~

k lorh, itu saja lah yang dapat di share kan harini. Tata