//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK








Anneyosayo, Moshimoshi.
 Haaa, kamu semua nak tahu tak yang wawa dah tengok Strawberi Cinta.
Awesome sebab dia buat pengambaraan kat negeri kelahiran wawa (Melaka)
Yang paling wawa suka dalam cite ni bila disebutnya 'Setelabeli' cute kan? kann?
Cerita ni memang best la bagi wawa. So sesiapa yg nak tgk tuh, Jumm laa.
Tiket masih ada dijual berdekatan anda. Cewahh. xoxo
Habis tengok wyg, wawa pergi le merayau kejap satu mall ni.
Suddenly,(eceh dah macam buat karangan) wawa nampak satu benda nii
Alaaaa, yang gambar bawah ni haaa.
 
benda ni yg special sbb bekasnya yg unik dan gambar nya yg wawa minat ni.
PARISSS. ohh bila le dapat pergi sana. Teringin sangat.
okay, ni je lah cerita yang dapat dikongsi pada hari ini.
Jumpa di lain post akan datang, Menutup tirai~