//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK








 
 Jyeahhhhhhhhhhhh, finally Freedom is mine. Freedom from SPM. 
Seronok bangat sih. Asik tahu ngak (dialek indon mari) 
orait yang tak syoknye sbb time Merdeka tu aku sorang je yang merdeka haritu dalam sekolah aku. 
Takde geng nak baling tepung, taruk glitter di muka, conteng baju, jerit jerit kat sekola.
Arghhh jeles bangat sih bila tengok kawan sekolah lama aku kemain syok sakan diorang sambut. 
Jeles taw taw taw...
 
  
Apapun Alhamdulillah aku dah habis dari bergelar pelajar sekolah. Yuhuuu!