//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Graduasi


Hi semua pembaca blog Nawar:)
here Nawar cume nak cerita pasal graduasi Nawar ni,
baru form 5 pong dah ada graduate kan, bagus betul zaman skrg ni.

Kalau scroll ke bawah lagi anda semua akan dapat lihat beberapa gambar semasa graduasi,
Nawar happy betul taw, lagi lagi bila dapat bunga yg Nawar pegang tu, awesome. hahaha

enjoy in this entry yar :)
    


okayy semua dah enjoy kan??
hanya ni je yang nawar dapat pamerkan, harap korang terhibur.
p/s: byeee <3