//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







Merdeka 55

Hi dan Salam Merdeka semua!
nampak tak Nawar tengah pegang bendera tu?
Cantikkan? Ala bendera tu yg lawa kan.
Nawar pegy Stadium Bukit Jalil sambut Merdeka kat sana dengan Najib
Najib tu yang jemput kita pegi sana, nak jumpa kita lettuw~ jeng jeng

Ramai sangat rakyat Malaysia, makcik pakcik nenek datuk cucu cicit semua ada
Hamboih kemain ramaikan? kan? memang padat betui tempat duduk kat situ,
then yang paling Nawar suka dapat jerit menjerit macam orang utan! harhar*
Lagi satu yang best time buat Ombak Merdeka tu la terbaik!

Dari petang sampai malam, Dari belum start sampai habis duduk situ je, excited gitu*
Banyakkan Jalur Gemilang yang nawar dapat tu, dari saiz kecik sampai besar pun ada,
cuma malas nak tunjuk je, hahaha bajet gitu nyah ni :P

See, semangat Merdeka membuak buak, seronok taw sebenarnya. Anak jati Malaysia.
Kat sini pun banyak artis yang datang, antaranya Yuna, Hafiz, Stacy, Fizo, Faizal dan banyak lagi la. Pandela pun ada taw. Rugi pada siapa yang tak datang tuh~
Orait, lepas dah habis tu pun kiteorang pun nak balik, tetibe muncul pulak Bunga Api dum dam dentum sana sini meletup habis la. Gempak weh, terbaik la Malaysia.

Saya sayang Malaysia, Salam Merdeka55