//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Trial SPM 2012

Assalamualaikum semua :)

 
haa, semua dah habis raya ke ni?
Nawa dah ta boleh nak raya lagi lorh~
sebab apa? hurmmmmm

 
Nawar ada TRIAL SPM bila naik cuti raya ni.
ohhh damn dengan buku pong tak bace lagi
seram sejuk dibuatnya taw, apalah nasibku ini

 

korang yang ada diluar sana yg tak amik exam tu,
doa doakan lah Nawar disini menghadap paper exam dgn tenang yup.
NAWWAR 9A+ AMIN...