//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







Raya Raya Raya

HAPPY RAYA TO YOUU :)

 

Heyhoee pembaca sekalian yang disayangi ketatketat
Nawwa nak ucapkan Salam Lebaran lagi yup
see tak nawa punya baju raya yang direka khas oleh Ibu saya,
muka ceria je taw, tapi mood kureng sikit lorh.

Tadi jalan raya tak jumpa langsung rumah yang ada ice taw,
penet den jalan jalan cari kat setiap rumah, last tu baru jumpe.

Ada pulak kes pasal beg tangan yang litlap tu tertinggal kt umah org deyh
tak sayang barang betui kan barang dia, curi kang! hahaha

orait, nawa nak pi tolong sediakan kuih raya ni, tatatatata
datang la raya rumah nawwa keyh ~