//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Pecah bederai!

 

Salam Hari Merdeka semua!
Hi, korang nampak tak apa aku pakai tuh? nampak tak ni?
laaaa, kalau tak nampak jugak pergy ZOOM, tp kalau masih tak nampak tak boleh kawin!

  
  

Apa dah la gambar yang nawar letak ni pulak? atoyaii,
haa, nawa sebenarnya nak bagitahu yang spekmata nawa sudah pecah!
sedih nawa taw, nenek nawa yang pijak.Takde rezeki dah

 

Nampaknya terpakse la nawa kene buat baru, tapi kalau dapat pakai lens pun mesti best kan. Mesti lawa ala ala princess gitu. HAHAHA* kiding keyh. Nanti kalau dapat cermin mata baru boleh la pilih kaler yang Glam right? hohoh*

 
TADAAA! Nawa nak TRIAL ni, wish me luck babeh!


mood: Happy Gilak bila si dia tegur haritu.Lapchu