//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







HAPPY BIRTHDAY


Hey hoo, Assalamualaikum semua. hurmm harini nawa nak post pasal teman nawa sorang ni.
haritu Birthday dia, 070812. maaf la sbb baru nk post skrgkan.
pape pun nawa tetap nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY to MYRA
untuk pengetahuan anda, sila scrolll
V
V
V
V
V
V

Okayy, selepas tu pulak dia bg la kad raya kat aku. 
V
V
V
 
Tersenyum lebar aku pabila ada org bg kad raya taw.
bukan senang nak dapat. Thank you coo machh yar :)