//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







Salam Ramadhan

Assalamualaikum semua :)
alhamdulillah dah empat hari kita berpuasa kan,
tahun ni tahun kedua nawa puasa kat KL dan kawankawan yg baru.

fuhhh memang penat taw sampai nak update blog pun tak larat.
terawih pun baru sehari je pergi sbb busy naw dgn homework
plussssss+++ nak kene stadi utk exam trial nanti.

see, muka bersemangat nak amik trial *blinkblink*
orait, tahun ni saya amik SPM, so korang semua doakan la yang terbaik for me yar.
hurmmmmss, *pikirpikir*

haiyoo takde idea dahh, dah azan, mau solat dulu.
tata dan salam ramadhan semua :)