//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK








ototo, cutenyer budak dua kat atas ni.
Assalamualaikum semua :)
haa finally cerita pasal crushh aku dah nak tutup pongg!
calling crush buat kali terakhir~
hahaha, takde apa pun sebenarnya.~~~
sekarang cume perlukan fokus untuk SPM ni! must and wajib! hoho*
orait babe! hidup ini sekarang masih diteruskan dengan keberkatan dari Allah
alhamdulillah, biarpun kdgkdg jeles melihat org lain hidup berpasangan
dikala ku kesepian, dihanyut ombak nan~~~ *lupa lirik misha omar*

pepatah selalu mengatakan: kalau ada jodoh tak kemana.
aku tahu laa kan kan, so aku nak tggu jodoh tu dtg sendiri boleh kan?
hurmmm, bosan pula aku nak cerita pasal cintancintun ni.
k lah wehh, kita ke episod seterusnya nanti,
byebyebyee~~