//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







Indonesia ke SMKBTS

Assalamualaikum, holla betty lolla >.<
hey guyss.
Today ada cerita pasal lawatan dari Indonesia ke SMKBTS(my school)
 hurmmmmmss, takde la minat sgt kalau warga indon dtg kann.
hehehehehehe, jangan marah keyh yayunk.
budak budak ni kepekatan indon nya sangat dongg,
sampai mau bicara BI pun kurang faham.

act, takde pun niat nak kutuk diorang taw.
maaf pada yang terasa dongg
let's see some picture :)
V
V
V
here! tadaa~


*maaf saya tiada dalam gambar, ni pun gambar curi dari teman*