//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK








 

Hye pretty and cunnxx :D
let's rumble
Titanium?

ohh apa yang aku dah merepek meraban ni, fullstop!

first, saya sudah kene sumpahan oleh tarikh ini!
07 JULY
maybe itu tanda yang tak baik kott,
nak tahu kenapa? sebabbbnyeeeee.........
tarikh tu mendatangkan nasib yang MALANG untuk aku setiap tahun!
mungkin itu tarikh akan menyebabkan kematian aku jugak
(ajal maut ditangan Tuhan nawa~)

saya cuma berdoa tarikh itu tidak lagi membawa nasib yang malang untuk saya pada tahun akan datang,

jika tidak, mungkin aku mohon tarikh itu dipadam dalam kalendar
*maaf yar pada sesiapa yang ada something special dengan tarikh tuh*