//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK








Assalamualaikum semua~
harini first July kan??? yess BINGO!
tu tanda nye ada lagi sebulan untuk aku hadapi trial yang bakal menjelang. Buku rujukan dengan buku teks pun tak habis belek lagi ni~ tu belum tengok Form 4 punya buku.

Ohh no, ntah boleh score atau tak le kann, harap dapat la apa yang dihajati. Lagi lagi subjek Akaun yang kene belajar sendiri belum tentu dapat score ni. Dengan latihan tak reti nak buat. #damn.

Nawa nak beri pesanan pada yang ada amik exam besar tu teruskan belajar sungguhsungguh. Semestinya jangan lupa la doakan Nawa berjaya dalam SPM eyh!

calon SPM 2012
byeee~~