//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







Darah AB

apa yang AB ni? haa ni la yang mek nak habak kat hang!
keyh tu la jenis DARAH mek yoo!
nape mek tetibe cite darah sebab haritu pergi check darah kat makmal BIOLOGI sekolah
(walaupun tak ami biologi tapi nak meyemak gak kerana sebahagian kan)
okayy meh sambung cite balik~~~
mek ni penerima yang bagus, orang yang spesies mek ni tak perlu banyak risau sekiranya kehilangan darah sebabnya boleh menerima darah dari sesiapa ponggg~
trimas~