//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK








Assalamualaikum,

cube teka hari ni ada apa kat sekolah saya?
cepat cepat!! kalau betul dapat hadiah :)

haish, lambat la korang teka, biar nawa bagitahu,
Harini ada hari terbuka sekolah saya.
*muke bahagia*

first sekali (kenapa ada step?) k abaiikann,
dipendekkan cerita, sebelum tu tengok gambar jap
V
V
V

 

 
Saya dan Tasha

 
dengan Hayati
dan Mira disebelah,

dah puas tengok gambar atas tu kan??
semua comeyyyyyy gillaaa! huhuhu *lambai tangan ala princess*
okay gamba ni diambil waktu cikgu sibuk beborak dengan parents masing-masing
 sebabnya parents kiteorang tak datang so agak bosan disitu >,<

okay la korang, thanks baca entry ni.
jumpe lagi, tatatatatat~ *lambai tangan*