//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK








Assalamualaikum,

cube teka hari ni ada apa kat sekolah saya?
cepat cepat!! kalau betul dapat hadiah :)

haish, lambat la korang teka, biar nawa bagitahu,
Harini ada hari terbuka sekolah saya.
*muke bahagia*

first sekali (kenapa ada step?) k abaiikann,
dipendekkan cerita, sebelum tu tengok gambar jap
V
V
V

 

 
Saya dan Tasha

 
dengan Hayati
dan Mira disebelah,

dah puas tengok gambar atas tu kan??
semua comeyyyyyy gillaaa! huhuhu *lambai tangan ala princess*
okay gamba ni diambil waktu cikgu sibuk beborak dengan parents masing-masing
 sebabnya parents kiteorang tak datang so agak bosan disitu >,<

okay la korang, thanks baca entry ni.
jumpe lagi, tatatatatat~ *lambai tangan*