//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK








Assalammualaikum semua,
okay kali ni nak cerita pasal majlis yg berlangsung mase cuti sekolah
Majlis Pertunangan Zairi
tarikh: 02 Jun 2012
hari: Sabtu
haa, korang tengok je la gambar yang bnyk kat bwh nie yup,



yang nie bertolak nk pergi ke pihak perempuan sbb kiteorg di pihak lelaki


yang ni pulak sedara nawar yg lelaki yg agak mls nk bawa hantaran >.<


setibanya di rumah pihak perempuan, yg pakai bju kelabu tu la uruskan pihak perempuan, yg pihak lelai diuruskan org sebelahnyer pula :)

korang mesti nk tahukan siape orgnyer, haa ni yg lelaki kat gamba bwh ni.

gamba bwh ni pula ade orgnyer si perempuan


dah puass tgk? ader bnyk lg taw, lepas ni gambar yg agak perasan lebih >,<

bersemangat nak bawa hantaran



anak dara yg memang cun. hohoo





gambar selepas ni dah selesai majlis pertunangan itu, memang best taw mknnnyer,

ni hantaran dari pihak perempuan

harta karun yg paling disukai, bnyk coklat!

my mummy,

okay baii semua, enjoy reading yup.