//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







selamat tinggal pak ngah ;(

korang nak dengar cite sedih tak? kalau nak meh la rapat rapat sini dengar cite nawa ni..
okay assalammualaikum semua, nawa nak cite satu kisah sedih ni, pak ngah nawa kan baru pergi menghadap Alllah.
hmm, Tuhan lebih sayang dia. sedih nawa =.=
dia meninggal kat mekah pulak tuh,


macam mana nak melawat dia kan, nak pun kene pergi sanelahh,
pak ngah nawa tu baik ta, dia tu selalu usik mengusik kiteorang,
kalau hari raya lagi best taw, dia suka bagi duit raya bnyk2, selalu lahh nak dtg umah dia yg lawaa tu.

hmm, kesian kat anak2 dia,(kazen nawa) semua masih muda n kecik lg, ok la korang. nawa xsmpai lg nak cite bnyk2,,
tinggal kenangan. diharap dia bahagia disana

AL- FATIHAH untuknya, semoga rohnya dicucuri rahmat.