//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK








Hidup di Kampung!

okayy semua, nawar nak cerita psal aktiviti nawar kat kg ni
first sekali semestinyer nawa mestilah wajib jumpe teman lama
seterusnya tujuan nawa nak cari sim kad baru pun dah jumpe,
then nak gy mermpit n meronda satu kg,

wah hebadkann, seterusnya nawa nak dinner ngn geng kat luar,
jejalan dlam hutan cari buah durian(maklumla musim buah)
menghabiskan duit my mummy dengan hari hari pergi kedai je,

bnyk lg la nawa nak cite, tp mcm malas pulakk, har harr,
kbaii semua!