//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







PWTC: Pesta Buku


hello, banyakk kan buku kat ats tuh,, belambak kannn,,
haa tadi nawa pergi PWTC,, banyak giler buku,
maklumlahh ader pesta buku kann,, hukhuk. rugi taw sape tak pergy.
nawa terjumpe RIZAL, korag kenal takk sape tuh??
 Search sendiri kat Google eh sebabnya dia tu artis Malaysia.
Connfirm jumpa. Selamat berjaya. hewhew.
dahh tuh ader bnyk lg artis, tp tak bpe kenal la.lgpun tk penting utuk nawa
hahaha, dah tu nawa jumpe pulak dengan ain maisarah

comelkan dia ni, tadi jumpe dia lagi nampak comel taw. rugi korang tak tengook.
okayy nawa gy sana mang penat gile babeng dahh.
kaki dah sakit sakit, tapi naseb baik la tak ramai org tadi.
 dah tu nawa beli buku adelah sikit sikit,
terutamanya dapat la jugak buku Gempak Starz
Alhamdulillah~
keyh lahh, nawa nak chawx, ader bnyk kerja nak kene buat ni,
lgpun nk gi bace buku baru beli tadi. hikhik. tata.