//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







exam kembali

ohh aku taknak exam lagi, tak ready pon la =.=
buku semua tak bace lagi. takod kalau dapat result yang teruk.
aku dapat rase kan soalan untuk aku jawab tu macam susah je~

kan bagus kalau aku sakit
tak payah nak jawab examkan :)
korang doakan supaya nawa dapat jawab exam dengan tenang taw
tak nak gelabah pun, risau! worry! >.<
err ok la korang semua yang ader exam jugak nawa nak pesan
* bace buku
* doa bnyk bnyk
* tamau gelabah taw
* gudluck

# wish me luck keyh #