//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







jatuh basikal

Assalamualaikum dan Hai semua!
ape khabar? harini Nawar nak cerita pasal basikal.
korang nak tawu takk?? tengok gambar dulu :)



okayy korang da tgk gambarkan? lawaa kan?? huhuh >.<
haa ni yang nawa nak gtau nie. nawa harini 12042012 ada knangan PAHIT dengan basikal
Nawar tadi jatuh basikal taw. mallu taw wehh?

citenyer macam ni taw, first nawa pinjamla basikal kwn nawar jap.
then nawa bawak ronda satu taman laa kan. nawar kayuh lajulaju best taw.
bila dah laju sangat nawar pun tekan brek basikal dg spenuh tenaga :)

lepas tuuu kan? korang nak tawu lagi ke nie? tkyh laa. malu pulak. HAHAA
nawa pun kannn terkejut sebab basikal tuh ternaik dari belakang nk ke depan.
apelagi, basikal tuh terus pusing 180darjah, hoho. hebattkan?
reaksi nawa time tuh dah terbaring kaku sambil ade basikal kat atas badan nawa.
coooll taw. hoho. ade la sorang mamat ni dtg tolg bgunkn nawa.

dia tolg laa pasangkan rantai basikal yang dah tercabut tadi. malu nawa taw.
ishh korang yang dah tawu rahsia ni jangan gtau org lain taw. shhhhhhhh, diam je
keadaan seterusnya, nawa mang dah luka luka kat tgn nie. sedeyh taw. nak nangis.
k lahh korang, pesanan utk korang:
-berhati hati naik basikal
-jgn brek basikal kuat sgt
-jgn nak tnjuk belagak pandai smasa naik basikal

hoho itulah pesananku,,tatta kawan kawan semua