//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH KAT SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

INSTA

TWITTER

YOUTUBE

FACEBOOK

SAYAT.ME

TUMBLR

WAWA.JAMLUS

KEEK







hujan +.=


Hai semua si Cantik dan Handsome!
okayy harini aku main hujan,perghh, mang sejuk taw! 
almaklumlahh dah lama tak main hujan ni. okay saya tawu saya agak kebudakan.

tapikann kene marah dengan Abah sebab main hujan, huuhu =.=
Abah nawar kata tak boleh main hujan sebab nawa tak baik dari cacar air lagi.
Abah kata lagi nanti boleh sakit lagi teruk taw!
aduii, seram pulak den dengar kalau jadi teruk tuh. huhu
tapi alhamdulillah nawar tak pape lagi ni, syukur semuanya selamat. hoho*

Okayy, dah tu naseb baik harini ader air kat rumah sebabnyer rumah nawa dah seminggu takde air.
(bukan rumah nawa sorang,tapi satu daerah taw!)
tapikann yag nawa sedih sebab cacar air nawa ni tak sembuh lagi laaa >.<
gatal gatal lagi, dah takk tahan nawa ni taw.
korang pun doakan laa nawar cepat sembuh taw, kbaii lebiu