//::Cinderella::
Sweet Princess

86 Says Hello Nawar!
Read this First!
Hak Bermain,Hak Kami!

Tak suka blog ni?
BOLEH BLAHH SINI!

CLICK --> W A W A

Annyeonghaseyo. Welcome to my wonderland. Wawa here be Princess >.<

kisah dalam blog ni kadang macam budak budak sbb dah agak lama menaip dari sejak form 3 lagi. Enjoy the READING

Bigfoots!


Please put URL BLOG/TWTR/FB yar



Contact me!

TWITTER


FACEBOOK
KEEK
TUMBLR
SKYPE
Wawa.Jamlus
Sudilah diADD. Jgn malu malu.
INSTA
ASK







April Fool

hello dan assalamualaikum!
goodbye MARCH, welcome APRIL,
sebab harini adelah hari april fool, so nak post sikit la pasal harini.

Harini aku kena april fool dengan si Surendher(membe), ish siot je dia kenakan tadi. tapi takpe, thanks buat aku happy Suren, tahun lain nanty aku balas dendam pulak taw. HOHO* jahatnya aku. tunggu sajelahh.hukhuk :)

Okayy sape lagi berani nak kenekan aku cepat angkat tangan! aku nak bagi hadiah ni. huhu, haa, ta berani pulakk kan, takott ker?? (aduh,dah merepek jauh ni)

Keyhh fullstop setakat ni yup, nawa nak gi buat perancangan nak kenekan orang lain pulak,.sesape yang terkena dengan nawar, nawar mintak maaf banyak banyak taw. nak bergurau je.kbyee.ily